Anyák napi anyázós ingyenkommentek!
2015. május 03. írta: farappa

Anyák napi anyázós ingyenkommentek!

Megkímélve Önt a fáradságos kritikai gondolkodástól, megírtam Ön helyett néhány, minden túlzástól és anyázástól sem mentes, unisex kommentet. Bármelyik blogon felhasználhatóak, amelyik Önt felbosszantotta. Ön csak bemásolja a helyére és elküldi arra a posztra, amelyik kihozta a sodrából. Válogasson!
Kellemes anyád napját ! 

1. „Kedves primitív állat! Nem értem, miért kell a debilitást ennyire propagálni! A mai kultúránkat, sajnálatos módon meghatározó szeméthegy, újabb, hanyagul a tetejére dobott, félig kievett, lepusztult olajoshal-konzervdobozzal gazdagodott. Ez a deviáns vacak annak az egy ember számára hordoz horribilis töltetet, aki írta. Minek fárasztod magad, he?? te? Maga időzavarban szenvedő, buta béka, a dramaturgiai vezetésre, az irodalmi szabályokra tökéletesen fittyet hányó…áááh! A sárból kikapart, egymásra öklendezett buta, minősíthetetlen frázisok tömkelege maga! Ááááhh, sikítani tudnék".

2. "Te figyejjé ide te! Hogy mi maga? Maga mi? Vasrudakkal fémkonténeren vadul doboló majomsereg utolsó halálsikolya, az! Sötét pocsolyában döglődő vadlúd! Két tenyér között összepréselt aszalt szilvás hamburger! Fogaskerekek közt őrlődő csonka fogkefe! Módszeresen ugyanazokat a szánalmas dolgokat járod körbe, idegesítő és együgyű vagy, és szerintem túlbonyolított is imitt-amott. Túlkarakteres vagy ... és különben is. Hogy juthat egy ilyen állat egyáltalán szövegszerkesztőhöz?? Miért nem megy el inkább korongozni, vagy gyertyát önteni?? Ez az egész annyira erőltetett. Tulajdonképpen, ha egy blogban lehetne kisípolni, az egész egy nagyon hosszú sípszó lenne. anyád."

3. "Üdv, te rostos fasz!!!44!!!  Mondjak valamit???  Nem tudok olyan helyre kattintani, hogy ne akadjak bele valami lapos mocskosságba itt. Az egyetlen kellemes élmény a blog olvasása közben a lefele görgetés. Te obszcén borzalom ... mi vagy te? berögzült kisebbségi komplexus? A blogban indokolatlan ellenszenv uralkodik az idősebb korosztály / a politika / a fogyatékosok / a hátrányos helyzetűek / a szegények / az elesettek és a buzik iránt. (nem kívánt rész törlendő) Te fokozatos érzelmi bizonytalanságban tartod az olvasót, aki azt se tudja szerencsétlen, most sírjon vagy elessen - mindezzel egyenes utat jelölve ki számára ezen a szerpentinen a totális kilátástalanság felé. Hát gratulálok szépen! Köszönöm szépen"

4. "MI VAN??? TEEEEE???? anyád. Egy olyan ember beteges irományát tartjuk a szemünk előtt ma, aki a saját tehetségtelensége felett érzett dacából, (dacjából) kovácsol agresszív, hitvány pszeudó-hallelúját. Ám mindazonáltal a kultúrának, mind az emberiségnek, mind a netnek ez egy szegénységi bizonyítvány. Olvashatatlan! Befogadhatatlan kacifánt ! Megbocsáthatatlan! Szar! Szemét! Grotesque! Neonaiv! TEEEEE megöllek bazmeg meg!! Teee recefice!!! HALÁL RÁD bazmeg bazmeg!!!! te geciszemű! és az is geciszemű, aki ilyesmit olvas, az is egy nagy moslékkal teletömött hulladékzsák. Mi van?? Te leszarod a magyarságot, he?? a hazát? ekkora buzi vagy te bazmeg ??? téged kéne újratemetni TEEEEEE, anyád, te cigány! Le veled! A saját véreddel foglak orcán köpni legszívesebben!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr597425682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása