Körmönfont szemfényvesztés
2016. február 09. írta: farappa

Körmönfont szemfényvesztés

b4.jpgKiskapitalista kalauz / szócikkek

'Cs', mint Csalinő:

 

Minden rendű és rangú tekintetes vállalkozók, üzletemberek és menedzserek félelemmel tekintenek egy új felfedezésre. Ez a csalinő. Veszély fenyegeti társadalmilag és egyénileg is csak helyeselhető hobbijukat, találékony tesztelők járják az országot, hogy a nehezen kiharcolt személyi szabadságjogokat tűsarkú cipővel tiporják! Ennek alapján akár szadista dominák is lehetnének, de nem azok, mivel az ilyeneknek némelyik kegyelmes úr még örülne is. Nem, ezek sokkal kegyetlenebbek, még a méltó szenvedéshez való igényt sem ismerik el. Lesből csapnak le, mint díszletmunkások a lánycsapatra. Az Éden kapujába csalogatják a gyanútlan pozőrt, majd rázúdítják a fekete szurokkal teli üstöt.

De tényleg, komolyan (én szólok, a gettólakó), ilyen körmönfont szemfényvesztésre még nem akadt példa az erotikatörténelemben. Mintha nem lett volna elég fáradságos az egyszeri bizniszmen házasságon kívüli viszonyát eltitkolni a feleség és a világ elől. Mintha nem lett volna elég veszedelmes a szerető különféle kívánságait kordában tartani. Nem! Most már ezektől az izgalmaktól is megkíméltetik a gyanúsított, gyorsan és fájdalommentesen végeznek vele, hazamegy, és ott fekszik az asztalon a válóperes papír, csak alá kell írnia.

Régi, boldog időkben ezen a téren még nem a pénz mozgatott mindent, hanem a libidó. Nosztalgiázhatunk ugyan Hrabal kikapós bögyös macái után, de tudomásul kell vennünk, az üzleti szféra már a bennük rejlő profitlehetőséget is kiaknázza. Modern időkben ugyanis az erre szakosodott titkosszolgálati vállalkozások (az államtól mindig lehet rosszat tanulni) csalinőt alkalmaznak csapodár férjek csapdába csalására. A megrendelő: a feleség.

Mondjuk a ~ a szolgálat autójával elállja a férj útját. Segítséget kér, hiszen a kocsi nem indul be, (erről a magyar CIA emberei gondoskodnak) így hát elviteti magát az áldozatával. A többi már megy magától. A célhely a ~ szerelmi fészke. A követők a pár sarkában vannak és figyelik az eseményeket. Fényképeznek, dokumentálnak. Mihelyst megtörténik a cselekmény, azonnal értesítik a feleséget.

Nincs kibúvó, in flagranti garantálva, az erkölcsös pénzember éppolyan ritka ezen a földkerekségen, mint a hattyúnyakú görény. A szolgáltatás jól jövedelmez, mindig akad unatkozó szépasszony (lásd u mint unatkozó szépasszony), akinek bőven van mit a Danone-ba aprítania. Meg aztán: sosem árt, ha egy adu ászt tartunk a kézben.

Így szórakozik újgazdagságunk (lásd 'ú', mint újgazdag). Gettólakók, tanuljatok! Legyen vezéretek a kölcsönös bizalmatlanság, a félrevezetés, a csalatás, a háborúskodás, az ármány. Boldogulni fogtok!

 

 

 

'C', mint Cucc:

 

A cucc a szexuális vonzerő. Rafinált, hogy fizikai kínokat érezz. A leheletnyi nadrág feszül, mint egy zászló, és persze bevág, ahol kell. A top alatt és felett barnára sült bőr. A melltartó csipkéje kilátszik. Mindent látni. Alig kell képzelőerő. A mini alatt, persze láthatóan, kurvás combfix (pornólapokban egyenruha). Mintás harisnyák, kivillanó bugyik. Egy húszperces metróút végén szinte elcsöppensz. Utazz nyáron Óbudától Rákospalotáig: egyórás erekció.

A nő, a cicás, még holdjáróra is pattan, hogy magasabb legyen nálad, lenézhessen rád, kisebbrendűségi érzésed növekedjen. Meg se szólítod. Eleve tudod, mire utazik.

Csúnyábbik nemnél a cuccnál fontosabbak annak tartozékai. A Merdzsó. A Cherokee. Az ezer decibellel repesztés. "Megfogtunk pár verebet a spojlerrel". Mobil, many money, tekintély a bandában. Speed, Viagra, Macho Grande." Úgy kell kúrni a csajt, hogy sírjon." Az ügyesen megcsinált babák buknak a nemi rasszizmusra.

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr598364274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása