10 jól hangzó bullshit, amivel bármelyik ellenzéki politikai vitaműsorban tarolhatsz
2017. szeptember 12. írta: farappa

10 jól hangzó bullshit, amivel bármelyik ellenzéki politikai vitaműsorban tarolhatsz

0033.jpg1. A haza nem egy szépre főtt csülök, amit jobbról is, balról is éhes nyársakkal lehet szurkálni csak úgy! Ez már annyira belügy, hogy külügy!

2. A kormánypárt jelenleg egy olyan hangos vödrön játszik, mely kívül-belül üres, mégis csakúgy kong a felelősségvállalás hiányától

3. Petőfi Sándor nem egy jóképű kempingmaca, aki egy átmulatott éjszaka után elkornyikált valamit egy nagy lépcsőn!

4. A hazai politika nyíratlan gyepére már túl sok pokrócot terítettek le, aminek az lesz a hosszútávú következménye, hogy nem fog nőni semmi hasznos!

 5. Az, hogy a határainkon túl mi folyik, legalább annyira nem smafu, mint az, ami a határainkon belül. Magyarán: ami ma mackósajt, az biztos nem lesz trolibusz holnap se. Vagy ha lesz is trolibusz, sajnos elég régóta nyikorog az ajtaja!

6. Ha nem tudod felemelni normálisan a szavazótolladat, legalább ne a piros közhelyek tintájába mártogassad!

7. Olyan dologért bőgni, ami még meg sem történt, az olyan, mint a fára kergetett majom: csak nézdegél a magasból, mégis keveset lát!

8. A sajtószabadság egy olyan gyümölcs, ami nem mindenhol terem, de ha mégis, nem kell megvárni, hogy beérjen, leesik az manapság magától is! De kinek a kosarába, kérdem én?

9. Az oroszlánnak mindig csak a fogazott vége veszélyes, így bármilyen könnyű is, még mindig szívesebben hatolunk be a másik felén, csak mert biztonságosabb, noha kellemetlen!

10. A nép bajszát csak addig lehet húzogatni, amennyit a takarója ér, még ebben a valósághű valóságsóban is. Nap nélkül próbálj meg naprakész lenni!


A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr7912823226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása