Batári Gábor: Ama sajtótájékoztató újratöltve
2021. július 04. írta: farappa

Batári Gábor: Ama sajtótájékoztató újratöltve

 

Angelina Angelinusát rántja hetyke egy kezével többszörösen avagy különös párbeszéd Amerigo Csern’ Yoshka Fish kezdeményezésére

- Hát, csúnya kis dolog derült ki az imént kimérten épphogy csak elvonuló, szinte ellibbenő nagyon szexi, mankós (főleg) jobb kezű Marie Angelina Jolie Curie-ről - kürtölte közhírré, persze kürt és harsona nélkül az ármánykodó Amerigo Csern-‘Yoshka Fish és egy ember nagyságú ülő képet rajzszögelt arra a reklámozó instrumentumra, ami előtt az előbb még életderűsen virult, villogott, villogtatott 32 fogas mosolyokat a fotóriporterek villogó vakui előtt főként Angelina, ám Angelinus body garde-ja is.

one_leg_ange_j.jpg

angelle_jolio.jpg

- Nem lehet többé horror vacui - zengett Amerigo a képre mutatva.
Angelina nagy lépése lendületével - azzal ami egyetlen, szép nagy lába lépését naggyá tette - fordult vissza a sajtóteremből való kisuhanástól az őt ábrázoló kép felé, hatalmas termetű testőrét is magával rántva, micsoda teljesítmény ez egyetlen karral és a még a teremben őgyelgő fotósok, zsurnaliszták is visszanéztek mint a vakasszony Osztyapenkó képében, mikor az lépést vált.
- Ó, Imre bevallom, levágták a lábam, dehát épp erről tartottam az iménti kis sajtótájékoztatót.
- Eltekintve attól a kis szépséghibától, hogy ezen a képen mindkét karja megvan, Marie-Angelina.
- Na, igen, kicsit füllentettem, vagy csak lebegtettem, a lábam előbb vágattam le megelőzésből, mint a karom, na és... Nincs itt semmi rettegés, se horrortól, se űrtől.
- Rettegésnek kell lenni a szó-csöndtől, a szó-űrtől ezután, erre utaltam, hogy szóvá, mi több közzé tesszük az efféle művésznők stiklijeit, elhallgatásait, elferdítéseit, félrevezető marketingjét.
Mert az már csak meglepő önnek Angeline, hogy a jobb lába hiányzik ezen a képen, méghozzá tőből, jelenleg meg nem hogy megvan, nagyon eleven, erőske, combos, a képen az akkor még vitézlő bal szép, szép, sőt nagyon szép, de csak mérsékelten izmoska.
- Tudtam, hogy baj lesz az, hogy nem tudom csípőből (reflexből) megkülönböztetni, melyik a jobb, melyik a bal lábam, főleg egy képen... - súgta Angelinusa fülébe Angelina a körüllévők számára nem hallhatóan, aztán hangosan replikázott:
- Ez manipulált kép, meghekkelte...
- Vádaskodunk, vádaskodunk, én meg láblopással vádolom Marie-Angeline, ellopatta egy testépítő hölgy önlábúlag erőskére combosított tipegőjét, de ha nem is ily galád, biztos, hogy nem maga, Angelina turbózta fel ennyire, veleszületetten formás menőkéjét.
Csakugyan nem fél a horrortól ép bal lábát, bal karját leműttette, ebben nem lódított, de egy testidegen jobb lábat varratott fel magának. Vajon miként vesztette el a jobbot tőből, Lina, ittasan vezetett, oszt baleset, vagy egy rivális művésznő szépláb-irígysége áldozata lett. Szegény Lina.
- Mit képzel Chern-‘Usch ’Ka, hogy merészeli...
Aztán elviharzott az erős actress mankósan, nagyon csinosan az erős őrző-védő angyalt húzva-vonva ráadásul rántva maga után.
Amerigo, a pszicho-oknyomozó-zsurnaliszta meg vihorászott.

 

 

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr8616612238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása