Én már nem élek nemi életet
2015. február 27. írta: farappa

Én már nem élek nemi életet

redneck.jpg

Meguntam. Elég volt. Túl sok nyűggel jár! Nagyon macerás. A sex sikeresen elmúlt, elapadt bennem. Emlékszem a pillanatra, amikor távozott: ültem a konyhán, fél kilenc és Dallas körül járhatott, akkor múlt pontosan. Pedig annak idején tudtam, mitől döglik a nő. Szerettem orgiákra is járni, mert a csoportszex lerántja rólunk a civilizációs mázat, megmutatja, mik is vagyunk valójában. Szexállatok. Az orgia során, abban az egyetemes szexlevesben, teljesen feloldódott méla énem, egy roppant ősbizalomban találtam magam, egy újjászületés előtti hangulatban. Az, hogy manapság minden a szex, a testiség, a kéj, a kiélés, a mámor, meg a külsőségek körül forog, arról jottányit sem tehetek, én már nem veszem ki belőle a részem. De ti azért csináljátok, barátaim, megunásig.
A tantra szerint az igazi férfi 51%-ban férfi és 49%-ban nő. Amikor heteró voltam, lányokkal közösültem, amikor meleg, meleg fiúkkal bújtam össze, amikor perverz voltam, perverzekkel kokettáltam, bőrmaszkot viseltem, cipzáros szájút, azzal ijesztgettem a gyerekeket az utcán, ha rossz kedvem volt. Én voltam a szürke sötét árnyalata. Élő férfi létemre imádtam a szexet ugyanúgy, akkor is, ha senki se látta. De ma már a szadómazó sem érdekel, engem már csak Isten verhet bottal. Sikerültebb ember vagyok sex nélkül.

Sokan kérdik tőlem, miként örömszerzek magamnak, ha már magam mögött hagytam a nemi életem, leszámolva a sikamlós, testközeli dolgokkal, felvállalva az egymásnélküliséget? Nos, ha nagyon rám jön, teszem azt, túl sok szénhidrát eszem, vagy spontán felizgulok valamitől, akkor valahogy ki kell vezetni azt a felgyülemlett többletet, így a kezemmel szeretkezem pusztán. Rásegítek. És úgy. Csak szőrmentén, szerényen, farvizen, körülmények közé kerülve, óvatosan, tompa tárggyal. A maszti nem szégyen, de csak akkor, ha őszinte. Egyszer egy beltéri örömszerzés során letöltöttem egy naturálisnak vélt pornót – tudniillik, én egy pornófilmnél már csak a természetességre törekszem, így arra a jelenetre sültem el, amikor az egyik színművészcsaj véletlenül prüsszentett egyet, mert az egész filmben az volt a legtermészetesebb mozdulata.

Életem során nagyon rengeteg sok hülyeséget követtem el a sex hajszolása miatt. Ha azt az időt visszakaphatnám! Tán még nincs minden veszve. Ezért hagyom a sexet a pics*ba. És egyre jobb vagyok benne: a sex számomra már csak hideg gimnasztika. Törekvésem lépten-nyomon nem homlokegyenes, ugyanis az a baj, hogy még ma is nagyon cute vagyok, handsome, ahogy a külföldi ajkú mondaná, csinos férfi, és nagyon sok nőismerős akarna velem szeretkezni most is. Szőke a hajam, formás az arcom, beszédes a vádlim, elegáns a szemem, nem lóg a mellem… ha felszállok a buszra, jó szók fordulnak utánam. Nem? Régebben különösen fel tudtam öltözni, velúr cipő, nyaksál, piros bakancs, mindenféle szart magamra vettem, hogy látszódjak. Nyári kánikulában, amikor minden melegrekord megdől, kivetkőznek a nők, izzanak a vonalak, magam is kész tény vagyok, akkor én is felveszem a merészebb ruháimat, kivágott blúzt és farkasmosolyt.

Még ma is előfordul, ha az éjszakában sétálok, vagy fényes nappal levegőzöm a járdán, hogy idegen nők kiszúrnak, s észrevétlen rávezetik szabad kezemet az ágyékukra, rárángatják, ha ellenkezem, de mindig későn veszem észre. Onnantól muszáj szaladni.

Úgy tartják, hogy sex során a testi érintkezés, úgymond elkerülhetetlen. Amit én a másik ember pótolhatatlan ölelése és teste kiváltására használok, az vagy a pia, vagy a meditáció, mikor melyikhez jutok előbb. Életem során én már nagyon sokat öleltem, így egyaránt megengedhetem magamnak, hogy mindezzel felhagyjak. Nem hiányzik az árnyoldal. Miért kell folyton slamasztikázni? A dunszt nem elég? Most is le tudnék, hogyne tudnék, feküdni a nővel, de az a bajom, hogy bajom van, azazhogy a legtöbb embernek mocskos a karmája, én pedig már csak olyannal fekhetk le, akinek nem az – de az ilyet keresni kell, arra meg nincs időm. Lehet a nemi életen kívül más életet is élni, az egyik barátom például üzleti életet él.

Annyi minden nélkül tudok boldog lenni. Arról nem is beszélve, hogy tapintható összefüggést vélek látni a sex és az erőszak között. Gondolj bele, a történelem során hány háború tört ki pusztán a sex miatt? Az összes! Közvetve, vagy közvetlenül. A gyökér ok mindig a pina. A társadalom bomlása az erőszak miatt következik be, és mivel bennem már nincs sex, az erőszakot sem fejlesztem tovább magamban. Egy ex-sex vagyok, aki Jelként konzerválta önmagát. Mint lehetőség, egykor nyitva voltam, s hosszú vajúdás után bekövetkezett a zászlólevonás, szerelmi logika mentén fellobogózva. Nekem a lelkem sokáig nem volt szobatiszta, így muszáj volt muszájni, különben felszívódtam volna. Hogy hiányzik-e más testek érintése, közelsége, nyelvecskéje? Nem. Nem? Nem tudom...

Sosem értettem a mai világot, amikor a fiatalok azzal töltik életük 90%-át, hogy versenyszerűen sportot űznek a párkapcsolat hajszolásból, csajozásból, pasizásból, és majdnem kimondtam azt a bé betűs szót, de urambocsá. A sextől zaklatott elme nem a béke kenyere. Abból jó nem fakad. Annyi minden másra is lehetne fecsérelni ezt az életet. Nézd meg a szexvadász férfiak és nők tekintetét: kényszer ül benne - a párzó kutyák arcán látni ilyet, nem élvezet az, csak kényszer és szenvedés. A szexuális szándékainkkal belekönyökölni az ártatlanok fülébe különben sem helyes. Miért kell furtonfurt lámpalázszerűen sexelni folyton? Én már messze csendben hagyom nemi szerveimet, de ha te még kívánod a sexet, adok egy jó tanácsot, nehogy azt gondold, fölösleges volt elolvasni ezt az egészet. A tartós párkapcsolat titka: mindig töröld a böngészés előzményeit.

Mivel már nem élek nemi életet, muszáj helyette más hobbit találnom, ezért írtam egy szar verset:

Eleredt az órabére

Körülmények közé kerültem.
Tavaly december ötödikére esett az első hó.
Az ég nem állt szóba a felhőkkel, ó!
Némán vonultak, ahogy szoktak.
Anya, én örök életű leszek? - persze, kedves.
Hajléktalan előttem a járdán, mér ilyen nedves??
- túlestem a nehezén. Felnézett, majd beletrafált.
Nem akarok beletrafálni.
(Trafálni bele? )

Ennyi sok bipolár embert! Szöges ellentét!
Eladó! Amíg a készlet tart! Elektromos vezetéknév.
Teljesen kifejlett, felnőtt, hím biciklipumpa,
diszkont áron ingyen elvihető mióta.
Ki vagyok végezve, el vagyok pusztítva,
öngyilkos vagyok, te diétás rém, nem megpuszilva!
Levert a víz. Helyetted álmodom. Ne kelts fel!
Neked van órabéred? (Trafálni bele?)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr157196049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása