Le az Éjjel-Nappal Budapesttel!
2015. március 09. írta: farappa

Le az Éjjel-Nappal Budapesttel!


ejjelna.jpg

 

Eljött a betelt pohár napja!
Nem azt mondom, hogy a televíziózás legalja, mert elkövettek már ennél meredekebb műveket is, de érdekelne, mit szívnak a sztori-írók? Tény, hogy bárki színvonalasabb műsort csinál a telefonjával, én mégis azt kérdezem: bealkonyulhat valaha is az Éjjelnappalnak? Rettenetesen hibás minta az amúgy is problémás fiataloknak: puha kis szivacs-agyuknak ez egy kártékony továbbképzés.

 


Én is tudok Éjjel-Nappalt írni! Van egy krvajó ötletem!! Szóval.... „Az idegállapotba került Joe ráébred, hogy örökölt egy benzinkutat, de a féltékeny Dorina hirtelen a hányadára áll. A frissen szakított Vivien körülmények közé kerül, mert igen bántja, hogy párja ennyire átesett a nehezén, de amikor megtudja, hogy a Balatonban talált hulla nem igazi, végképp elszontyolodik és közli az eheti nagyŐvel, hogy ma ingyen elvihető”. (Ha tetszik, és felhasználásra kerül, tudok számlát adni).

 

Írja alá ezt a petícióposztot, ha ön is tiltakozik a kreténség ellen, VAGY: ha ön esetleg nagy rajongója, és sikerül minket is meggyőzni, miért jó rendszeres követőjének lenni ennek az izének, megnyerheti a 7 tavaszi búvárszivattyú egyikét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr167245239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása