10 perverz szexfogás ínyenceknek
2015. április 17. írta: farappa

10 perverz szexfogás ínyenceknek

Szakmai oldalak sok olyan fogást ajánlanak, amit vagy nagyon érdemes kipróbálni, vagy nagyon nem, vagy azért, mert hülyén hangzik, vagy azért, mert túl maszatos. Összeszedtünk pár szexfogást, amivel alaposan meglepheted partneredet az ágyban.

1. Badacsonyi kattintós: leitatós chat-sex. Partnered Sopronban, te Badacsonyban és csak a net köt össze titeket. Ahányszor a partnered kattint, annyiszor kell meghúznia a borosüveget, alaposan. Amikor már annyira ittas, hogy már kattintani sem tud, azt csinálsz vele, amit akarsz! Legyen egy jó vírusirtód, mert ha te nem is, a géped bármit elkaphat.

 

2. Gibraltári kazán: azoknak ajánljuk, akik nem rettennek meg a nyílt lány használatától. A hölgypartner csuklóit rögzítsük az ágytámlához, majd fogjuk a táskáját és távozzunk. Igen tűzbe fog jönni. Ennek a fogásnak se Gibraltárhoz, se a kazánhoz semmi köze, de legalább jól hangzik és még pénzünk is lesz.

 

3. Mocskos Marcsa: ha már unja kedvesét tisztán, hozzon be az udvarról tetszőleges mennyiségű sarat. Ha nincs udvara, akkor menjen át a szomszédhoz és annak udvaráról udvaroljon ki magának egy adagot. Ha ez megvan, borítsa be vele kedvesét, és hagyja száradni. Majd csak történik valami.

 

4. Vissza a jövőbe: kalandvágyó nőket lehet vele felszedni. A 30-as éveket idéző öltönyben odavágódsz mellé az utcán, és zaklatott arccal megkérded tőle: hányat írunk? Mivel a nők szeretik az izgalmas idegeneket, meg a kalandot, azonnal elhiszi, és belemegy a játékba. Előbb-utóbb biztos szétteszi a lábát, mert a filmekben előbb-utóbb szét szokták.

 

5. Morcos tengerész: keressünk egy morcos tengerészt és ha nem elég morcos, bosszantsuk egy kicsit. Ha eléggé dühbe jött, több dolog is történhet, erotikus kimenetelű éppúgy, mint agyonverés. Ezt otthon ne próbáld ki!

 

6. Hazai kézműves: a művelet egyszerű: felszeded magad, meggyőzöd magad, és ha kellően hangulatba jöttél, kézzel megoldod gerjedelmed. Ennek egy továbbfejlesztett változata csak saját felelősségre, erős idegzetűeknek ajánlott: hat hónapig levelezel magaddal, és az első randit is legalább háromszor lemondod. Amikor már nagyon pipa vagy, odalopózol éjszaka a lakásodhoz, magadra törsz és dühösen megerőszakolod magad. Az ínyencek később fel is jelenthetik magukat önerőszaktevésért.

 

7. Őrült spanyol: azok, akik utálják a spanyol nőket, ezt a pontot ugorják át, de akik a spanyol nők rajongói, most eljött az ő idejük. Végy egy spanyol nőt. Feleségül. Hozz be még egyet. Hagyd állni negyed órát. Aztán hirtelen csald meg egyiket a másikkal. Míg azok tépik egymást, te nyugodtan menj el.

 

8. Munkás ököl: ha úgy érzed, hogy az ágyban a szabadpiac kiszámíthatatlan pozitúrákhoz és különböző időállandójú válságokhoz vezet, izgasd fel kedvesed azzal, hogy ebben a termelési ciklusban közel sem sikerült a tervgazdálkodásnak megfelelően teljesítenie. Amikor a szabadpiac széttárja a lábait, tömd be a piaci rést.

 

9. Lemeszelt ujjazás: amikor a rendőr leint gyorshajtásért, hagyd magad megállítani… Amikor már venné elő a büntetőcédulát, te kimutatod neki a középső ujjadat és a gázba taposol. Ha nem ér utol, egy parkolóban dőlj hátra és nyúlj magadhoz örömödben, ugyanis egy csomót spóroltál (feltéve, ha a zsaru nem kapta le a rendszámodat hátulról. De ez már egy másik pozitúra)

 

10. Közmunkás szex: ha az alulfizetett és kínos meló annyira elvette az életkedved, hogy már egy kiadós maszturbáció gondolata sem villanyozz fel, engedd, hogy a kilátástalanság verje ki. Élvezd, hogy statisztikajavító adat lehetsz. Veled az ország is jobban teljesít. És ez mindenkinek gyönyör, öröm és boldogság.

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr417342870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása