Kátyúsa Orgona Staliena Molotova Odnonógaja Fittnesszova i Odnorúkaja
2021. július 13. írta: farappa

Kátyúsa Orgona Staliena Molotova Odnonógaja Fittnesszova i Odnorúkaja

Nemrég jött a hír a híres orosz párducos izomzatú fitnesz - és testépítő bajnoknőről, Kátyúsa Orgona Sztaliena Molotováról, hogy elrabolták, aztán sokáig semmi tudomás róla, pszicho-oknyomozónk Amerigo Chern’Iushka Fish szimatot kapott s az ügy s a hölgy nyomába eredett, egy szentpétervári kávéház előtt különös párbeszédnek volt szem - s fültanúja két rendkívül csinoska, mankós, féllábú hölgy között, amelyik háttal állt neki, szakasztott olyan figurájú mint az eltűnt orosz bodybuilder bajnoknő, neki teljesen le volt vágva a lába és két támbotra támaszkodott, a másik csak egyre és a lába épphogy térd felett-től lenyisszantva, megosztom önökkel párbeszédjüket, melyet Amerigo hallott és mesélt el nekünk is:

lablopott_5.jpg

Reklám helyett Dr. Bubo Bubo

- Röhögtél rajtam Tánja, hogy lehet valaki fitness edző egy lábbal, én meg csak mondogattam neked mint egy papagáj tréner, nem is; bölcs bagoly, hogy ne bagózz, te, bögöly lady.
- Súlyos érszűkület, alsó lábszáram ment is a lecsóba, láthatod.
- Szerencsésen megúsztad.
Látom, látom..., a nemrég történtek után is, ott a koporsószeg, az a nyavalyás csikk a kezedben.
Vegyél kokainos, whiskys, dinnyés-vodkás, értágító, óriás, UFO alakú szivart, kóros péniszhiányra is remek vagy fantomfájás-békítő békepipát, én is ezeket használom: Luinskomonikain Spirtuális Szivart, Manitu Monitoring Nagy Szellemi Békepipát.
Nevüket agyon artikuláltan kimondva, mutatta máris Kátyúsa kecsesen a kamerába, érdekes kamerával filmezték őket... de miért...?
Nem is filmtablettával.
- Ám, Kátyúsa nekem még így is többet hagytak, neked meg a híres, nem bagósnak, tőből amputálták.
Azonban, folyton pisilnem kell, biztos erre is tudsz valamit.
- Antiurologosz Antiurogén Uroborosz gyógykészítmény rögvest libbentetett a kamera elé... de, meg kell hagyni, ügyes kis tanítvány vagy kiváló fitnesz csaj, te se veszel műmenőkét és csak egy mankót használsz, még én is, a tréner biza kettőt.
Nyúlcipő Antihendikep Szuper-turbó Automata Hónaljtámaszos Gyógyászati Segédeszközpár... emelkednek a mankók a kíváncsi kamera elé Kátya Orga Sztaliena közben sikkesen fél lábon balanszíroz.
- De, Kátya, te hogy vesztetted el, arról sose beszéltél.
- Hosszú história, na, jó belevágok, ahogy faromba-csípőmbe vágtak az ismeretlen, kis, strici koboldok, nyavalyás kis gnóm-társadalom.
Nem is hosszú, nagyon egyszerű sztori, egyszercsak egy gondolom, illegális kórházi szobában találtam magam, teljes hosszúságában jobb lábam nélkül, az átkozott riválisaim semmitől sem riadnak vissza, még nano-manók felbérlésétől sem.
Hattori Hanzo Mindent Vágó Szike, Fűrész1 Mini Csontvágó Láncfűrész a kegyes, kegyetlen jószágok sercennek, dorombolnak a kamerába, természetesen Kátya működteti őket az önmagát is demonstráló szép személy.
- Egyelőre nem megyek vissza a versenyporondra, itt vastag combú pincérnősködöm, tudom még így is combosítanom kell a születetten nagyocska, elhagyatottat, mert nem önként hagyta ott ezt az árva balt, jobbom a főtipegő, a piskóta-sonka manökeni fő-főmenőke, így máshol, természetesen edzőteremben, az edzőterem-buráját, edzősködöm,

 

laba_lopott_tesepitono.jpg

 

de amint eljön az én időm, visszatérek versenyezni, majd én megmutatom..., hogy egy teljes egész pazar jobb lábat nélkülözve is bajnoknak lehetséges lenni.
Imádom, hogy a lábam tele van energiával.
A Püthofit Sárkánykígyókrémtől...
- Ne légy mérges..., csajszi! Tán a sértettség beszél belőled?
Két olyan foglalkozást űzöl, ha inkognitóban is, ami nem épp a legkomfortosabb a tőből levágott lábú, mankós nőciknek.
- Inkognitóban is prezentálom, mint ábrázoló-test-geometria-mozdulatművész, hogy a lábam tele van energiával, tudom attól az átkozott, csodálatos terméktől, a Püthofittől, (nyomban felmutatja csodálatos terméket) neked nehéz, duzzadt, dagadozó lehetett a piskótád mielőtt..., le is vágták, szegénykém, még nem ismerhetted ezt a csodálatos Püthofitet, ugye alapos okkal, nem mint nekem, én csak ál-féllábú vagyok, megélhetési kétlábú, akinek jelenleg egy lába van, ne is haragudj, nőci.
Madaraknak fogsor (féllábú áspis)kígyóknak lábsor - káricálta, didegte-dödögte, dönögte, no, jó pusmogta görög ívű, fitos orra alatt Kátyúsa Orgona Staliena Molotova Odnonógaja Fittnesszova némi iróniával, mondjuk így, reklám helyett.

Ennekutánna Amerigo szinte szállt nagy elánnal Angelina Joliot Cura sajtótájékoztatójára, (nem szinte, ténylegesen, mert Pétervárról Párizsba kellett röpülnie) olvashattak is róla előző tárcáinkban, egyenesen láblopással vádolta a csinos, nagyléptű, nemrég óta csak jobbkezű, mankós sztárt, mert közvetlenül Angelina J. megelőző végtag-eltávolító műtétjét bejelentő sajtótájékoztatója előtt látta, hallotta az előbbi különös - féllábú hölgyek közt zajló - dialógot, reklám proklamációt, promóciót.

Később megpillantotta egy párizsi fitnesz magazinban az azóta még gyönyörűen, nőiesebbre kigyúrt testű Kátyúsa Fitnesszovát, aki Molotova is,
testépítőlegi pózolgatásban súlyzócskájával, de meglepődött, mert itt már jobb karja is hiányzott jóval könyök fölött, (mellbimbó vonalban) és jobb szeme le volt takarva sötét szemtapasszal - „mit tett ez a kótyagos Kátyúsa, ezt már nem kenhetjük Joliot-Curá-re, (ha béka-mérgező is a mű-vésznő) kar-eltulajdonítással nem vádaskodhatok, az ő karja ennyire nem kigyúrt, tüstént felkereste Orgona Staliena Molotova Odnonógaja Fittnesszovát legott, még szerencséjére ott érte ama bizonyos pózolós lap fényképészeti műtermében.

 20210713_070200.jpg

- Maga egy jól fizetett reklámért; magácskája-reklámért, promócióért nem csak a lelkét, a fél karját is odaadná?
- Ki maga és mi köze hozzá?
De, nem adnám, már adtam, a név kötelez; Odnorúkaja.
- Tudom ki használta fel s használja a lábát most is.
- Azonnal vigyen oda, megfojtom, fél kar is elég hozzá, tudja, mennyi munkába, fáradságba került egy ilyen láb kidolgozása?
Már pattant is Kátyúsa Orga Staliena Molotova Odnonógaja Fittnesszova i Odnorúkaja az emelvényről, minőn széles, láb nélküli, csak combtő-csípőjét, hátulsó világnézetből takaros egymagában-fenekét pihentette nagyon lenge, a műtermi, aranyszínű, szinte csak szép csúnyáját takaró széles övben, műtermi pózzal, a súlyzót kigyúrt karcsonkja és formás jobb mellye szorításából majdnem arany sarus lábfejére ejtette, fáradságosan istennői arányosságúra kidolgozott, megmaradt csülke feje is majdnem gajra ment. De mégsem.
Mankó nélkül ugrándozott le a lépcsőkön Imre előtt, (Amerigo Chern’Iushk) annak kocsijáig és amint beültek, már téptek is Angelina sajtótájékoztatója épületéhez, a kijárat előtt csípték el Angelinát Angelinusával farba öltve (nem karba) mégis jó karban voltak.

 angelle_jolio.jpg

 

Thália diadala
avagy az elásott csatabárd és a nagy békepipa

Molotova Fittnesszova, a fitneszbajnoknő Chern’Youschka kocsiajtaját kitépve fojtásra emelt, igen acélos, edzett kézzel suhanva, suhogva, süvítve szökellt Angelina Joliot C. felé, a művésznő elkapta a masszív, munkabíró fitneszbajnoknői csuklót kicsavarta és megtérdeltette Molotovát, tartva is őtet, mert e nélkül eldőlt volna, teljesen hiányzó jobb lábbal..., szólt is:
- Őrült nőszemély, térdelj csak Thália előtt, te, kecses, szép, de nyers, korántsem nyugodt erő, a lábad jó helyen van, ne aggódj érte! Nézz csak rá!
- Hogy-hogy neked is csak egy van... meg a többiből is?
- Értsd meg bolondoska, Katyuska, rokonok vagyunk, ha nem is vér-, de lábszártestvérek, kar - és lábvesztésnővérek, jó, szemem kettő van, de amilyen perverz vagy, lehet hogy te csak letakartad az egyiket.
Kátja Orga Fitnesszova erre elhúzta szép csücsöri, csresznye száját, somolygott, szóval bazsalygott.
Angelina elengedte csuklóját, felsegítette térdeltéből, Kátyúsa Orgona Sztaliena meg Angelina nyakát karolta át és úgy lépegettek egymást támogatva, Angelina mankózott helyette is, erőteljes Angelusa, pedig Angelina tomporánál fixálta közös egyensúlyukat, így vonult a meghökkentő menet baráti vacsora elköltésére, egy nagy, békés békepipára.

Nem véletlen, nem is indokolatlan a dühe Kátya Fitnesszovának a mindenféle gnómok, szörnyellinók irányába, mert nemcsak az ő jobb lábát sinkófálták el, hanem Tánya barátnője végzete is egy ily szörnyellóban teljesedik be majdan, az alanti már közölt versezet tanú reá:

 borviragos_orru_szornyello.jpg

Hol a borom, hol a virágom?
Jaj, fejemnek... szárnya van,
Antennája, csápja,

Én így csábitok,
Vagyok csáb-titok, nem északfok,
Emberi fenség, idegenség sem,

(Ezek Muszáj Herkules szavai is)

Lábasfejem, kell Tánya-tok,
Nem octopus polip,
Légietlen, nem nyolclábú,

Szubtilis sem nipp,
A Tányát benyelhetem,
De csak, ha egylábú,

Férhetik el bennem.

 

laba_lopott_tesepitono.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr116625640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása