Rettegek, nehogy én is ilyen hülye legyek...
2015. június 26. írta: Hortolányi Gábor

Rettegek, nehogy én is ilyen hülye legyek...

egy népvándorlás margójára

gondolkodoarny.jpgNézem, olvasom a menekülthelyzet(értékeléseket) és rettegek, hogy nehogy én is ilyen hülye legyek, mint ezek az agybeteg beszélő fejek, a kibaszott mantráikkal. És itt majdnem mindegy, hogy a freedom emberi jogokról, vagy a megvédjük a határokat-baromságról van szó.

Rettegek, hogy nehogy olyan hülye legyek, mint akik tönkretették és teszik Európát. Jártam benne több helyen, még a boldog békeidőkben. Mondjuk Róma már akkor sanszos hely volt, mert cigánygyerek hordák fosztogatták már akkor is a turistákat, dél-francia országban volt, hogy nem mert az ember a kocsijától néhány méternél tovább elmenni, de még azért megvolt a konszolidált Európa.

Mára a liberális métely tönkretette, és korhasztja. Mi pedig tehetetlenek vagyunk. Nem tudunk mit kezdeni a kerítéssel sem, meg azzal sem, hogy védekeznünk kell, és a lelkiismeretünk által kiabált Fogadjuk be őket mondattal sem. De legfőképpen azzal nem, hogy Európa liberális vezetőinek nincs egyetlen épkézláb elképzelése arra nézve, hogy hogyan védje meg a kontinenst a generált népvándorlástól.

Mert senki ne gondolja azt, hogy a nincstelen néger egy reggel arra ébred, hogy lesz, ami lesz, ő holnap útra kél és Párizsban kezd új életet. Hiszen jó eséllyel azt sem tudja, hogy a Párizst enni kell, vagy kapálni, esetleg vadásznak rá.

Nem, a mi színes bőrű testvérünk azért vág bele a nagy kalandba, mert az embercsempész maffia, amit minden bizonnyal szálak –ezernyi szálak - kötnek titkosszolgálatokhoz, szépen beeteti, hogy az Európában micsoda nagy csoda várja. Ház, kocsi, szabadság, ráadásul egész nap állni fog a farka... Tobi meg pénzé teszi mindenét, odaadja az embercsempészeknek és reménykedik. Az embercsempészek mindeközben milliárdokat tesznek zsebre. 
Egyszerűen annyi történik, hogy talán az évezred legnagyobb bizniszét látjuk, szenvedjük, és a mi Európai vezetőink, a nyolc általánost végzett, meg a debil alkoholista meg sem érti, hogy miről van szó.
Arról már ne is beszéljek, hogy netán megkapják a fényt, hogy a menekültáradatot nem a határoknál kell megállítani, hanem onnan ahonnan elindul. Ott kell helyből megcáfolni Tobinak, hogy bármiféle lehetősége van Európában. Ott kell velük megértetni, hogy Európában ugyanúgy nyomorogni fog, és cserében még utálni is fogják.
Persze kicsit árnyaltabb a helyzet, amikor az albán kecskepásztor vándorlási szokásait nézzük, vagy az afgán, szír elkeseredett szerencsétlenek meneküléseiről beszélünk, de az alaphelyzet ugyanaz. Az embercsempész maffia beette őket, hogy Európa és elvette mindenüket.

Ezért nem kell csodálkozni, hogy nem akar visszamenni. Vegyük már észre, hogy a népvándorlásban résztvevők 99 %-a tudatlan, nincstelen, munkaképtelen szerencsétlen nyomorult, ráadásul muszlim, ami alapból feltételezi, hogy bizony a keresztény Európát - hacsak magában is (most még) - de megveti. Megveti, mert vallása szerint ez a dolga. De erről később.

Az a helyzet, hogy dehogy akar ő jobb életet munkával. Mert azt se nagyon tudja, mi az. Nem tudja mi az, hogy Európai értelemben vett munka. Honnan is tudná. Az ő nyomorúságához képest egy Európai ország a walt disney. Ő azt gondolja, hogy Európában munka nélkül is jól lehet élni. Mert Európa gazdag és meglehetősen birka népek lakják, akik majd önként felebaráti szeretetből szépen mindenük felét odaadják, és akkora kurva nagy szabadságban fognak élni, ami számukra eddig csak és kizárólag a képzeletükben létezett. Ha egyáltalán valaha is szabadságról álmodoztak. Mert egyáltalán nem biztos, hogy a jelenleg menekültként élő szerencsétlenben felmerül, hogy jobb volna szabadabbnak lenni. Minden bizonnyal jó volt neki ott ahol volt, mindaddig, amíg idegen hatalmak nem kezdtek el manipulálni az ő országával. Nem vitték oda a liberális szabadságot és vele együtt a káoszt, a nyomort, a népirtást, hadd ne folytassam, mert ez már egy másik jegyzet témája.

Inkább azon meditáljunk el, hogy vajon ennek a rengeteg liberális hülyének miért jó. Miért jó meg nem érteni, hogy a jelen „ Európai” szabályozás olyan veszélyt rejt, ami feltételezi, hogy visszabasznak nekünk ide pár százezer négert, meg arabot, hogy itt van basszátok meg, csináljatok velük amit tudtok. És mit tudunk?
Semmit.
A magyar cigányságot képtelenek vagyunk integrálni a társadalomba, pedig több száz éve élünk velük együtt. A honfitársaink. Mégis szimbiótaként élnek velünk, belőlünk.

Azt a kérdést kell feltenni, hogy képesek vagyunk még elviselni anyagilag, emberileg még egy cigányságot? Mert senkinek ne legyenek illúziói. Azt kapjuk. Ezek a népvándorlók nem azok a menekültek, akik idejönnek, letelepednek, tanulnak, majd beilleszkednek. Ezek a népvándorlók életteret keresnek maguknak. És bizony, ha nem adunk nekik, el fogják venni azt.
Ne feledjük - már aki ismeri - a Korán tanítása szerint nekünk – keresztényeknek, még ha nem is gyakoroljuk a vallásunkat - három lehetőségünk van.

Áttérni
Adózni
Megdögleni

És a dzsihád folyamatos. Nem feltétlenül véres harcról szól. Egy országot, egy kontinenst, el lehet úgy is foglalni, hogy egyszerűen idejönnek, majd azon kapjuk magunkat, hogy többen vannak, és jöhet a három alternatíva.

Az aberrált liberálisok pedig még a keblükön melengetnék őket. Nem volt elég figyelmeztető jel a francia mészárlás. Nem elég figyelmeztető jel, hogy az Unión belüli népvándorlás is olyan mértékű, hogy azt is nehezen kezeli már az a pár célország, ahová "menekültek" a kelet-európai emberek a jobb lét reményében. Nem elég figyelmeztető jel, hogy Afrika partjainál milliók várakoznak, hogy Törökországban két millióan reménykednek. Semmi nem elég figyelmeztető jel. Csak az emberi jogok, ugye. Azok a kibaszott emberi jogok. Meg a félreértelmezett liberalizmus. Ez a kettő.

No, tisztelt feleim. Az emberi jogokkal az van, hogy nekem is vannak, meg neked is Tisztelt Olvasó, és igen a népvándorlás résztvevőinek is. És minden jog egyforma jog. Más kárára nem lehet valakit előnybe részesíteni semmilyen jogban. Márpedig most ez történik, mert nekem jogom van itt élni, úgy ahogy, megélni, és ha valakik ide jönnek nagy számban és részt kérnek abból a "nyomorúságból" ami nekem van, abból hosszú távon csak közös nyomorúság, békétlenség majd háború lesz. A háború pedig halállal jár. Ami nem helyes, mert mindenkinek joga van az élethez. Mégpedig a saját földjén.

Azt hiszem itt volna az ideje, az emberiség legpusztítóbb gondolatkísérletét, amit úgy hívnak, hogy liberalizmus végre félretenni a szocializmus és egyéb izmusok mellé, és rendet tenni a fejekben, addig, amíg még lehet. Addig, amíg nem tör ki egy borzalmas háború az élettérért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr327574150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hortolányi Gábor: Rettegek, nehogy én is ilyen hülye legyek 2015.06.26. 10:26:01

Európa liberális vezetőinek nincs egyetlen épkézláb elképzelése arra nézve, hogy hogyan védje meg a kontinenst a generált népvándorlástól.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása