10 lélekmelegítő ezó bullshit
2015. december 18. írta: farappa

10 lélekmelegítő ezó bullshit

dolphin-jump-sunrise.jpg1. Az Univerzum minden nap meghibban örömében, csakhogy téged csiklandva kacagni lásson. A negatív dolgok csupán kavicsok a járdán, s te csak időlegesen rakod őket mezitláb a nyelved alá. Olyan kincs ez, amit senki nem vehet el tőled. Mert nem a szív, hanem ami számít.

2. Az Angyalok minden fertályórán beléd akarják rakni, de te morcosan összeszorítod a farpofádat. Nyílj meg végre nagyon a boldog ön-kielégítésre! Mert az öröm gyönyör, a gyönyör pedig boldogít. Ha sokat akarsz, kisebbet kell álmodnod az egészségesnél, hogy soknak érezd majd azt, ami jut.

3. Az őszinteség a legkristálytisztább spriccelő hab, a szerelem nemkülönben. A játék nem játék. Higgy abban, hogy elég szép szíved van, és nem hogy pont elég vagy önmagadnak, de még sok is. Éld úgy életed, hogy annak minden napja napra essék, ne éjszakára!

4. Most úgy élsz, hogy más dolgoktól, személyektől teszed függővé saját boldogságodat, nem pedig önmagadtól. Itt és most boldog lehetsz, ha akarsz, nem kell addig várnod, míg történik valami. Mert valami mindig történik, tehát a valami van.

5. Az erőszak és a háború univerzális ellenszerei a szeretet és az összetartás. A szeretet pedig nem dekorlámpa. Szavamra, a szeretet ehető, tiszta, mint a méz. Tedd meg most! Mert a most után lehet, már késő lesz, s a fejedet fogod verni, hogy most és akkor nem tetted meg azt, amit.

6. A szeretet szeretetét bele kell verni az emberekbe, hogy ne ismétlődhessék meg az I-II Világ Háború. Nem ártás, béke és tolerancia – e kettő a Paradicsom járólapja. Köszöntsön be végre a világbéke világnapja! A szív tájfunja a szeretet előszele s gyümölcse.

7. A béke leggyönyörebb hajnali ajándék a telihold alatt. Ha tehetnéd, biztos begyűjtenéd a világ összes fegyverét, ágyút öntenél belőlük, azokból pedig a béke szobrait! Szerintem abszolút nincs szükség rossz emberekre. Az erőszaktevő, rossz embereket bele kéne dobni egy nagy darálóba.

8. Csodát csak az láthat, aki nyitva van, és nem csak veséjével, de szemeivel is képes hinni benne. Ne feledd, a gyönyör ingyen van, (jó, nem ingyen, de van). A szerelem ott van, ahol te: a mindennapokban, a járdán, a buszon, a virágárusnő mosolyában, de még a körzeti rendelő lidokainjában is.

9. Annyi legyél, amennyi lehetsz, ne annyi, amennyinek lenned kell, vagy amennyinek tűnsz, mert megérdemled magadat maradéktalanul. Ne legyél elég magadnak. A beletörődés a folyó megrekedése a Tenger felé. Ha csak csordogálsz és nem zubogsz, áramolsz, mint az istennyila, az nem épp elég. 

 10. Ne hagyd, hogy dolgok hátráltassanak! Csak el kell fogadnod, hogy mennyi vagy. Életed minden lépése legyen mától kocogás. Ha eléggé nyújtózkodsz, bármit elérhetsz, csak akarni kell…

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr328115752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása