9 lelkes kirohanás MLM-haramiáktól
2015. március 02. írta: farappa

9 lelkes kirohanás MLM-haramiáktól

mlm-pyramid.jpg

nyszor kapunk olyan kéretlen reklámlevelet, ami annyira rámenős, hogy még maga sem tudja, mit is akar eladni nekünk. Az értelem kibogarászása az MLM eme életigenlő reklámkölteményeiből a mi feladatunk. A szerző sok izgalmas felsorolással és pontba szedéssel próbálja ésszerűsíteni küldetését és egyszerűsíteni a címzett dolgát, miközben meghatóan igyekszik tanítani és rádöbbenteni minket önnön középszerűségünkre. Ha sikerül kikanalazni a lényeget, rájössz, hogy az egyedüli kiutat jelenlegi kilátástalan életedből csak ők jelentik. Néha zavaros, néha vicces ez a marketing balett. Így udvarol egy multilevél.

 

1. Tisztelt Partnerünk, Barátunk, Ügyfelünk! Látta már, hogy milyen az élete? Végigtapogatta már viselt dolgait? Érezte már gyakran magát lehangoltnak és magányosnak? Pénztelennek, igénytelennek, semminek, nagy nullának? Vannak önnek nyaralási szokásai? Szeretteit érdekelné egy kedvező, fix hozamú befektetés? Legyen Önnek is egy lehetőség végre már, amit AJÁNDÉKKÉNT adhat magának, és családtagjai javára. Tudtad, hogy a Pindroch Csaby is így kezdte? Pedig bizony. Ő már gyémántfokozatú supervisorunk.

2. Ne tartalmazzon többé Ön anyagi bizonytalanságot, még nyomokban sem! Elég a „nincs pénzem”-arcból a továbbiakban! Érintse meg a lehetőséget! Az anyagi függetlenség nem probléma többé! Induljon el Önnél is a lomtár ürítése! Kijelölés, beillesztés!! Ön ennél személyre szólóan többre hívatott. Igyon előre az Ön megelégedésére ! Éljen szívesen! A mi elért eredményeink számottevő csapadékként hullhatnak most az Ön szemébe! Gondolt ma már a gyerekeire? A családjára? Vagy a szeretőjére? Hogy mi lesz később? Mert én igen, Ön helyett is! Mi nem különböztetjük meg a kis-és nagybetűket. Tudtad, hogy a Dukay Regina is így kezdte? Pedig bizony. Üres zsebbel jött, és megtömve távozott.

3. Legyen már hozzáállása! Hadd áruljak el egy bőség titkot, megelőlegezve Önnek egy kis bizalmat: a pénz boldogít. Hogy ne kerüljön illetéktelen mások szeme elé ez a ’szüzsé’, olvasás után ezt az e-mailt fogyassza el a termékeink közül szabadon választott, élelmiszer jellegű, újrahasznosított táplálék kiegészítők valamelyikével! Engedje, hogy szivárványossá tegyük mindennapjait!! Ön csapatjátékos? Jó! Cégünk valamennyi elégedett ügyfele garantálja, hogy ilyen LEHETŐSÉG még egyszer nem adódik a maga életében. Ezért csatlakozzon hozzánk, legyünk egy nagy csalás…család. Mert mi így együtt egy nagy család vagyunk, kik boldogok, s nem szegények. Tudta, hogy a népszerű Rékassy Károly is így kezdte? Pedig bizony. Ő már platinafokozatú supervisor. Ön mikor lesz az??

4. Nyert már félre? Nyerjen SPA hétvégét velünk, vagy kisebb yin-yang fengshui illatgyertyakiegészítőket, vagy mobilékszert. Vagy nyúlhalkaviárt. Ne rejszolja el az időt. Ne akarjon tétovázni. Lásson jobban, mint hinné! Ha pénzed van, már vehetsz pénzt. Nos, akkor mi sem egyszerűbb ennél ! Dr. James Evington, a híres brit tudós dianetikus-jehovatanús matematikus módszerét kínálom Neked, szinte ingyen és pénz nélkül! És már neked is jár a győztesek mosolya.

Legyél TE életed StarDJ-e! Play NOW! Legyen épphogy Ön, aki nyerjél !!! Mert minden a tied lehet, tét nélkül, vagy csak nagyon kicsi, egészen apró befektetéssel. Minden hétvégén indul egy céges Boldogbusz a somogyvárosi Krisnakertbe, ahol egy termékbemutató és röpke ebéd után, vásárolhat nagyon is hasznos termékeinkből. Üdülőjogában áll hallgatni! Hallgasson ránk!

  

5. Örömmel értesítjük, hogy ön önkéntelenül is feliratkozott hírlevelünkre! Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Báthory-Naspolya Magda vagyok. Cégünk már 19989 óta lélegzik a magyar piac élvonalán. Ha Ön akar egy sikeres csapat tagja lenni, akkor engedje meg, hogy beavassam Élete Legnagyobb Üzleti Titokjába! Ez nem becsapás. Nem üdülési jog. Nem nézzük madárnak, se más állatnak Önt. Nem…! Meggyőződésem, hogy közös sikerünk gyümölcsöző lesz, és ha ügyesen csinálja, amit mondunk, Ön bónuszokban fog részesülni, nap, mint nap! A második férjem otthagyta jól fizető cürihi bankigazgatói állását, csakhogy velünk árulhassa itthon a műanyag moslékos edényt meg a gyógyító elemlámpát.

6. Nálunk a CeppTer © -nél burjánzik a cashflow érzés! Ne maradjon ki! Álmodott már nagyon nagyot? Megtalálja a választ termékeinkben és cégfilozófiánkban. MI vagyunk a válasz a tökéletesre. Üzleti stratégiánk titka egyetlen szabály négybe vágva. Ez a szabály az MFSZO:

  1. motiváció

  2. fluktuáció

  3. szenzáció

  4. ovuláció

Nagyon sok színes grafikonunk van és ha ellátogat ingyenes Központunkba, mindet fel is rajzoljuk Önnek egy táblára, fontoskodva nyikorgó filctollal. Ugyanitt ajándék filctoll! Több színben is!!


7. Összhangban a világgal, összhangban a munkával, összhangban az ügyféllel, összhangban az összhanggal. És a legfontosabb: az összhang! Merjen belevágni az összhangba az összhangért! Tereljük össze az összes összhangot magunkban és a siker nem marad el! Cégünk szervezeti felépítése egyáltalán nem piramis alakú, SŐT, leginkább az alföldhöz tudnám hasonlítani kiszámíthatóságát, átláthatóságát és őszinteségét. Összhangunk egészséges alapfeltétele a profitorientált alapfeltétel. Hmm? Hívja el 40 barátját ingyenes termékbemutatónkra, ahol ingyenes vérnyomást nyerhet!! Méregtelenítse anyagi helyzetét! Ébresztő! Jöjjön kapóra és fújjon egy követ VELÜNK!!

 

8. Van magának tőke? Szereti maga a pénzt? A jó kis manit? A mindenfélét összevásárlást? Ez egy nagyon tyúkvagyatojásos-kérdés egyaránt, de a nemfenékigtejfel életünk egyik meghatározó vonása. Azért ajánlom neked ezt a lehetőséget, mert ez egy Ajándék. Igen, ajándék az élettől. Tőlem, neked. Amit kínálunk: jelképes jutalék és korlátlan vásárlási lehetőség. El sem hiszed tán, de 10 évvel ezelőtt én még bankár voltam és évi 20 milliót kerestem, de amióta a férjem rávett, hogy sokkal jövedelmezőbb a Náza-fejlesztésű hőálló plasztikedényárusítás, átigazoltam; otthagytam a bankszférát és azóta jutalékból élek fényesen. Irigyelsz, mi, te csóró kis gibbon?

 

9. Legyen saját anyagi vagyona! Legyen a pénze ura, s gondnoka Ön! Hajszolja a haszont! Ha Önnek is elege van az állandó anyagi gondokból, de unod már a semmitmondó, bizonytalan üzleti ajánlatokat, és szeretnél egy dinamikusan fejlődő, vidám, fiatalos Hozamgarantált csapat tagja lenni, akkor ütött az órád! Szereti maga a pénzt? A SOK pénzt? Az Igazán istentelenül RENGETEG manit? Hm? Szeretnél napi 1 millió eurót keresni ingyen? Igen? Most csak 1000 euró befektetéssel tied lehet a soha vissza nem térülő alkalom. Vannak csatakos vágyai? Sohanemlátott álmai? Harapott már nagyot az ÉLET dandárjából? Mi segítünk ! Érezd, hogy jó helyen jársz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr377210869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása