Horoszkúp
2015. október 01. írta: farappa

Horoszkúp

mask001.jpg

 

Szereti Ön is az okos bulvárhoroszkópokat? Akkor itt van egy szép darab, alulról kell bejuttatni a szervezetbe, nyomja fel bátran Ön is a horoszkúpot!

 

Vízdöntő  Jan. 20. – Feb. 18.
Hallgasson belső megérzéseire. Ebben a hónapban a meg nem térült befektetések miatt kifogásokat keres, és másokat hibáztat azért, mert alig van valami a kocsijukban, amikor Ön feltöri azokat. A hónap végén apró anyagi többlethez jut, amit hajlamos lesz kockáztatni. Ám nem szabad mindent egy lapra feltennie: rakjon belőle több lapra. Az ingatlanvásárlás ebben a hónapban rizikós, kivéve pénteken. Ügyeljen szeretteire: lepje meg szexpartnerét kisebb-nagyobb, vagy közepesen kisebb-nagyobb drágaságokkal.

Halak  Feb. 19. – Márc. 20.
Az Ön előtt álló pár hétben még az is előfordulhat, hogy mindent elölről kell kezdenie. Ez egy idő után nagyon unalmas lesz. Bizonyítsa be szerénységét, és vegyen valami szépet a komornyiknak! Ön kifejezetten az a típus, aki szeret boldog lenni, imádja a kényeztetést és kedveli a szép dolgokat. A Marsa kvadrátban áll a Pénz házával, ami Önt nem érinti, mert ez a Kosokra vonatkozik, de mivel nekik ez a hónap amúgy is flottul fog sikerülni, beraktuk a prognózist magához.

Kos  Márc. 21. – Apr. 19.
A csillagok és a nem tudom mik hatására Ön remek hónap elé néz. Bár az érzelmek logikáját nem lehet logikával kikövetkeztetni, most azonban viszonylag egyértelműen feltérképeződik, hogy milyen következményekkel számolhat, ha így vagy úgy dönt! Ezért nagyon fontos, hogy ne döntsön se így, se úgy! Véletlenül se áltassa magát valószínűtlen verziókkal, hanem kövesse a szíve tanácsait, és fesse le a csűrajtót. Barnára. A szerelem színére.

Bika  ápr. 20. – Máj. 20.
Ön lustának, felelőtlennek és súlytalannak fogja érezni magát egész hónapban. Vagy határozottnak, pontosnak és energiával telinek! Ebben az időszakban a magánéletében kevésbé vállal be bármilyen konfliktust – a szokásosnál jobban törekszik majd a harmóniára és a házimunka elkerülésére. Hogy kordában tudja tartani szertelenségét, vegye komolyabban önutálatát. Az anyagiak terén sem várható változás: ennél milliárdosabb már nem lesz, ezért, lelki egészsége érdekében, barátkozzon közepesen gazdag emberekkel.

Ikrek  Máj. 21. – Jún. 21.
Kerülje a mozgólépcsőket, ne igyon forró vizet és ne lépjen be a lakásába háttal, legalább 2 hétig. És ne kérdezgesse tovább a párját, hogy öregnek látszik-e (igen, annak!). Főzzön nyugtató teát macskagyökérből. Vagy egy nyugodt macskából. Használja felváltva a jobb-és bal agyféltekéjét, segíteni fog. Ha sikerül megismernie és ágyba vinni egy helyes Oroszlánt, akkor lesz szép és gondtalan az élete…

Rák  Jún. 22. – Júl. 22.
A helyzetét némileg megnehezítheti, hogy ezekben a hetekben minden gondolata a partnere gondolatai körül forognak. Ha partnere éppen szénfejtő, kellő megértést kell tanúsítania felé, ugyanis párja könnyen ingerült lehet, ha fogyóban a térség széntartaléka – ideje a probléma mélyére ásni: tárja fel partnerét. A Vénusz bolygó belép a Szűz jegyébe, és nem igazán engedi, hogy csak a munkájára koncentráljon... A Vénusz energiái jó hatással lesznek a szépérzékére is, érdemes ilyenkor vásárolni új ruhát vagy búvárszivattyút, esetleg a traktorra egy új boronát. Csinosítgassa lakását ízléses dolgokkal, krumplival, répával, matricával. A jövőben várja magát egy tengerparti nyaralás is, ahol megismerkedik egy Mérleggel, akinek Ön lesz majd élete első Rákja.

Oroszlán  Júl. 23. – Aug. 22.
Ebben a hónapban érzelmei háttérbe szorulnak a munkahelyén, és az emésztőnedvei irányítják majd. Nem ez lenne az első dolog, amit a belei tesznek tönkre. Ebben az időszakban a karrierje érdekében lefejel néhány olyan kollégát, akik közepesen idegesítőek az Ön számára. Miért? A Jupiter kvadrátban van a Szaturnusszal, és oppozícióban a Vénusszal… vagy a Marssal. Ami nem tudjuk, mit jelent, mi sem értünk hozzá, de jól hangzik. Ön az a típusú ember, aki szereti, ha szerencsés, Önnek az anyagiak nagyon fontos szerepet játszanak az életében. Szereti a szerelmet is! Hamarosan egy szálkás Halak fog feltárulkozni Ön előtt.

Szűz  Aug. 23. – Szep. 22.
Várja meg a következő hónapot, mert a mostani nem tartogat magának semmit…

 

Mérleg  Szep. 23. – Okt. 22.
A Vénusz fellendíti a szerelmi életét, csak tartsa be az adagolást: napi két csepp és szembe ne kerüljön! Ezért egyen rendszeresen, legalább minden nap. Krumplit. A szerelem gyümölcsét. A következő hetekben még inkább észnél kell lennie, mert egy emelt hangú telefonbeszélgetés, vagy egy helyesírási hibáktól hemzsegő fenyegetőlevél, esetleg egy rosszul időzített pokolgép mindent picit tönkretehet és nagyon kínos helyzetbe hozhatja Önt. Idén ne vásároljon ingatlant, legfeljebb 1-2 ablakot, 1 ajtót és pár falat. Maga bizonyosan tucatember, aki mellett túlságosan unalmas az élet. Keressen magának egy szobatiszta Bikát.

Skorpió  Okt. 23. – Nov. 21.
Sajnos remek hangulatban találja Önt ez a hónap, de ne feledje, hogy a depresszió és a rosszkedv Önnek is elérhető! Maradjon otthon, hallgasson lehangoló zenét, olvasgassa híres öngyilkosok életrajzát. Karrierje érdekében próbáljon ezután fizetést is kérni munkahelyén. Egy illető miatt sértettséget érezhet, mégis nehezére esik majd a saját lábára állnia. Ezért álljon az övére. Munkahelyi alkudozások miatt kiszolgáltatottnak érezheti magát, ezért szokjon le a dohányzásról és álljon át a szintetikus hígítóra.

Nyilas  Nov. 22. – Dec. 21.
Ön túl sok mindent akar, de a kapkodás nem vezet jóra. Ne vegye fel mások sértéseit, különösen a K. Daniét ne. Ne hagyja sürgetni magát, mert közben olyan hibákat követhet el, amiket csak sokára tud korrigálni, vagy akkor sem. Ebben a hónapban családi konfliktusok sorozata várja: az RTL-en 16.30-kor, a TV2-n 17.00-kor, a Duna Tv-n pedig este nyolckor. Kitartónak, elszántnak és következetesnek kell lennie, csak meg ne bánja. Ha túlságosan kanos lenne, számíthat Szaturnusz és Vénusz segítségére (SuperGirl Escort Kft, 00 90 254656).

Bak  Dec 22 – Jan 19.
A szerelmi élete ebben a hónapban fel fog lendülni, csak a párja meg ne tudja, úgyis csak elrontaná az egészet. Az illető egy Kos lesz, Bikás beütéssel. A hónap közepétől különösen figyelnie kell arra, hogy helyesen kommunikáljon, mert a legkisebb félreértés is nagy problémákat okozhat. Ezekben a hetekben az átlagosnál picit nehezebben viselheti a tömegszerencsétlenségeket és a frontális ütközéseket, melyek során Ön kisebb hatalmi harcokba keveredhet, csak mert szeret elpilledni a volánnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr627819940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása