Óravecz Norbi: Saját szájam szerint, mint karambol ízű rágógumi…  
2015. december 17. írta: farappa

Óravecz Norbi: Saját szájam szerint, mint karambol ízű rágógumi…  

writers-block.jpgMa kimondottan kitakarítottam az egész házat, tetőtől-talpig, csíramentesre, még a pult alatt is, és találtam a padláson egy csomó pornót. Emlékezni kezdtem. Megrohantak a megannyi emlék. A sex kb. 40 éves korig áll jól, utána már nevetséges. Utána inkább maradj a matyizásnál vagy kezdj el gyűjteni valamit rettenetesen - annyi minden van ezen a világon, amibe bele lehet bolondulni.

 Vágyaink vannak, titkaink vannak, néha mohóak. Minden nő titok: ha elhagyja magát 3 hétre, neandervölgyi lesz a szemöldöke, haja kóc, sminkje 0, az egész arcát arclemosóval kéne lemosni, hogy eltűnjön. És egy ilyen után futsz – egy ápolt illúzió után. Annak lásd a nőt, ami.

Őrangyalaink megidézhetőek, ha szorosan a fényre koncentrálsz, miközben azt hajtogatod, hogy: „őrangyal gyere, őrangyal gyere, őrangyal gyere, őrangyal gyere” – ő talán tud neked titkokat elárulni SAJÁT MAGADRÓL…! Titkos életedre mindig vannak ráutaló jelek, amiket csak észre kell venned: idegen kéz a gatyádban, női rúzsnyom egy idegen bárból származó gyufán, idegen női zokni, rajta ismerős parfüm, félpár magas sarkú rajtad, idegen italok a kredencen, névtelen hímek és nőstények, mind-mind külsérelmi nyom.

Addig nem lesz csönd, amíg mindent ki nem mondtunk. És ha mindent kimondtunk, titkok sem sejlenek többé. Azért harcolunk egymással, mert a világ még nincs készen.

Egyszer kipróbáltam, mennyi ideig bírom rohadék emberek társasága nélkül, és kiderült, hogy rendkívül sokáig, lószarszám. Fohászkodtam egész nap, teljesen összefohászkodtam a miseruhámat, de nem lett semmi. Gyerekek, fogadjatok meg egy tapasztalati tanácsot: ha imádkoztok egy istenhez, démonhoz, angyalhoz, valláshoz, politikushoz, akármihez, és az hosszas kitartásotok és önzetlen imáitok dacára sem tesz semmit – akkor hagyjátok ott a picsába. Mert valami vagy működik, vagy nem. A világot mozgató nagyhatalmak tudják, hogy az emberi tudat elérkezett arra a pontra, ahol magától is felébredne, Beérkezne, éppen csak kinyíltak a tudatok, ők pedig elárasztanak ezer kísértéssel, ezer fölös információval, telelapátolnak máris szarral és te örömmel eszed. Még fizetsz is érte. Ezer inger, szupergyors internet, 500 tévécsatorna, mind-mind kifelé visz, csak nehogy befelé fordulj, ne, mert akkor nekik vége. Ha felébredsz, nekik vége... Ezért tartanak altatásban, elég ügyesen, elég régóta. És ez már nem a demó verzió... Egyelőre nem fenyegeti őket nagy veszély, szépen teljesítjük a programot, amit belénk táplálnak, nap mint nap, ...vonulnak a birkák a vágóhídra, uram.

Geci az erő sötét oldala, én mondom...

Kerüld a hamist, mint a fekete pestist. A hamisság ne kavarja fel a Boldogság parkjának szökőkútjának állóvízét többé. Nem kedves az Úrnak a zaj. Nem… Én Béke szeretnék lenni, rózsaszín illat…a nagybetűs béke, ami szíveket jár át, kegyelmes és hűs vizekhez terelget engem. Nem szomjazom. Létjogosult, igazi béke lennék, aki nem alkalmas a nyugalom megzavarására. Béke, mely szívembe’ dorombol, lelkembe’ költözik és ott honol. Istáp. Csak így keresheted a Fényt, mely utat világít. Jaj annak, kinek az Igazság nem szólal meg! A világ legédesebb harcitankja marcipánból van, s onnan jobb a belátás. Úgy élj, hogy állj bárhol, előtted legyen észak.

Egy tovarohanó zen patak zene nélkül nem vitás.

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr548153344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása