Óravecz Norbi: Tavaszi lélekbeöntés belső önkielégítéssel
2016. január 26. írta: farappa

Óravecz Norbi: Tavaszi lélekbeöntés belső önkielégítéssel

writers-block.jpgMivel hírverseny van, én akarok az első lenni, aki a tavaszról ír. Igen, így, a tél közepén. Mert minden nőnek jár a nyár, meg a tavasz is. S én adom nektek. Én, Norbi: a trendi, női lelkű férfi...

 

Csajok! Sziasztok, csajszik! Mit tehetünk a tavaszi fáradtság ellen? Mosolyogjunk sokat, legyünk csapatjátékosak és természetesek. Kívánjunk valakinek valami szépet, ugye? Együnk almát! Maszturbáljunk! Mossunk kezet. Tavasszal egyszerűen átrajzolódik minden, mintha új időszámítás kezdődne. Új motivációk, új célok, új körülmények, a régi elengedése, búcsú, hiszen van, amikor a régi kapcsolataid már csak visszahúznak és ilyenkor, bár fáj, mindég kibújik a szög a zsákból, hogy fején találd! Nézz körbe. A tavasz az újrakezdés szimbóluma, a harcé, a napsütésé, a nyulaké, a szívé, azé, hogy beengedd magadba vastagon azt a sok fényt, síkosító nélkül, szárazon. Hogy elég bátor vagy-e ahhoz, hogy meglásd, vagy épp megteremtsd az életedben a színeket, ahhoz tudnod kell, hogy eleget voltál már. Hagyd a sötétet! Egy mindenkiért, ha mindenki egyetért! Elégítsd ki magad bátran! Nem csak azért vagy, mert vagy, és nem lehet minden az, ami van, mert ami nincs, az nem azért van, mert nincs, hanem mert: van

 

Hogyan válhatsz önmagad legjobb verziójává? Egycsapásra! Gondolkozz, vagy létezz. A kettő együtt nem megy.

 

Minden nő megnyilvánulás, majdnem minden nap. Mindent te teremtettél magad körül, minden belőled van. A gondolatból, hogy akarod, hogy vágysz rá, hogy hiszel benne, vagy hogy félsz tőle… Hagyjad azt a csúf fusztrációt másra, nyisd ki azt az ablakot, majd nyílj ki, mert egyszerűen annyi zajlik körülötted, ami te vagy, hogy képtelen vagy leállni. A nő markában az irányítás, s ha szomorú picit, előveszi azt a lapos, kézbesimuló lelki vigaszt, amit milkának hívunk… Az élet éltet, energiát ad, motivál, csak aztán eljön az a nap, amikor úgy ébredsz fel, hogy nem ébredsz fel. „Valami nagyon nincs rendben. Nem ér!” – mondod. Az élet mindig megadja a szabad választás lehetőségét, te pedig ha okos vagy, a szívedre hallgatva bólintasz rá arra, amit érzel - ha pedig úgy gondolod, hogy szórakozol még magaddal egy picit, akkor hajrá. Ülj le egy percre, s a haza fényre derül, csak bízva bízzál! Légy lehengerlő! Légy nyilvánvaló, látszódj a világban.

Itt az idő, hogy bekövetkezz! Az emberek zöme félős, a zöm ilyen. De te ne légy! A nő mindig jól mutat, de érzem, hogy te ma megint alacsony önbecsülésű vagy… A nő egyfolytában részesül, s tartalmaz, csupa igyekezet, nagy benne az akarás. Ha megszólal, szava gyöngy, nem sajt, hanem tiramisu. A férfit doszt helyrerakja: „addig nyújtózkodj, amíg a takarodj ér, kiskomám!” – mondja neki.

Hékás, azoknak a szóknak, hogy „elégedettség” és „boldogság” nem lenne értelmük az ellentétük nélkül, ezt soha ne feledd! A szabadgyököket nem szabad rabigába hajtani! Nem ér.

Egy nő mindennapi kommentje virtuális sebhely, segélykiáltás.

„Ki van a mosogató másik oldalán? Ki fogja a gatyám ottan kimosni? Ki aludt az ágyacskámban, ha a nő nem?” – nyafiznak azok a szemét férfiak! De hidd el: a csúnyaságok elmúlnak maguktól, a piszkos kitisztul, a harapós megszelídül, aki pedig egykor dalolt, majd ismét énekel valamit…valamit, a szerelem sűrűségéről. Attól félsz, amitől akarsz. Óvakodj azoktól az emberektől, akik hangosan beszélnek. Az élet akkor történik, amikor olyan pillanatokról álmodol, amik nincsenek…

Te fény vagy, neked ragyognod köll!!! Aki rossz fényt vet, az árnyékot arat. A mai világban a nőnek nagyon hamar fel kell nőnie, valamint sok lépcsőfokon kell átesnie, míg emancipálódhat magától. Igenis, lehet a nővel együtt élni. Egybe, szeletbe, nagy darabokban, de lehet.

 

Annak a nőnek, akinek kedves az élete, a személyisége, és kedvező a természete is, szerencsés!

Ha elcsúszol a kövezeten, visszavonhatatlanul elesel, és padlóra kerülsz, ne maradj ott, hanem rögvest állj fel tüstént, ne hagyd, hogy kerülgessen a sok járókelők. Néha elszédülsz, ha túl hirtelen állsz fel, mert nem érted, mit jelent a lelki barangolás: turizmus vagy szemrehányás? Mindegy, de légy csapatépítő, ne széthúzó! Ne engedd, hogy kilátsszon a lelked, mikor ásitol! Ha a nő nem érzi magát, azonnal konszolidál. Összekonszolidál mindent maga körül. A nő vibrációja karcsú, fotogén, s ösztrogén. És. A Föld Golyónk azért fontos, mert az összes nő itt van…vigyázz mosolyára. A nő ciklusban gondolkodik, nem véletlen. A nő mindig hosszan friss. Szép, mint a szagos radír. Tiszta, mint a pohár és ártatlan, mint a veréb… Őszinte, mint a kanál. Mindig érdemes megkérdezni a nőt, hogy „hogy van, mi újság”, stb. különben a sok elfojtás megfojtja. A női megérzés, a lányi intuíció nem a logika hiánya. Létezik olyan. Több annál. A nő bizonyos formázásai menthetetlenek, amikor azzal jön, hogy nincs mit felvennie, de ha valamit mégis a lelkére vesz, a szíve belsejében agyonraktározza azt, és a legváratlanabb pillanatban borítja rád.

A férfi mindig oda akar kilyukadni, ahol a nő már ki van lyukadva, mert ott a legfinomabb.

 

Mit tehetsz még, ha beáll a klinikai tavasz? Csak mosolyogj kegyetlenül, testestül-lelkestül. Kizárólag remek lényekkel dolgozz együtt nap, mint nap, akik pontosak és precízek, cseppet sem neveletlenek, sem bunkók, és feltűnően műveltek. Ez hasznos lesz a világra nézve is. Te mindig nyertes vagy, este is. Ne feledd: olyan szar szarul lenni, amikor nem érzed magad biztonságban, s nem cirkálnak járőrhajók tested szigete körül!
A mindennapok munkahelyén, hol helyt kell állnod, a feszültség férfivá tesz, de otthon engedd el magad, dobd el magad az ágyon, kényeztessed mikéntedet, hagyd pihenni agyadat, de ne hagyd, hogy agyon csapjanak, hétköznap se.

Gondolj már most idejében!

 

Játssz, és nyerd meg az egyikét!

Méregteleníts! Küzdj, s bízva bízd rám!

Nincs annál szebb, mint amikor a lelked kitárul, s szájba szárnyal a szíved, csak gondold át magad. Legyél mások szerint is helyesnek mondott.

Legyen körülötted mindig szilárd családi egzisztencia, partnerkapcsolat, rattan kerti bútorokkal.

Egy fárasztó nap után szánj percet önmagadra, kuporodj bátran a narancssárga garbódban a rattan díványodra mezitláb, egy csésze herbal teával, majd kuncogva kortyolgasd el egészségedre, csak a harmónia számítson...szard le azt a buzi világot, meg a buzi faszikat!!

Csak szeress...

Rossz nyelvek azt mondják, hogy a szeretet olyan, mint a kínai kaja: mindig az autóban van a legjobb illata... DE ez faszság.
Mit nyertem?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr978276842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása