Ezoterikus tanácsok kezdőknek
2015. március 08. írta: farappa

Ezoterikus tanácsok kezdőknek

sziv.png

 

 

A sötétség a fény hiánya. Ne féljünk a fény hiányától, mert a sötétben fogamzik meg a bátorság. Ha elég bátrak vagyunk, nem merünk félni. Hisz mi a félelem? A bátorság hiánya. De ha híján vagyunk valaminek, akkor azáltal többek vagyunk. Hiszen a hiány: többlet. Ami hiányzik, az nem akadályoz minket. Példának okáért, ha hiányzik a szeretőnk, fájdalmat érzünk, akár ott alul is. De ha nincs szeretőnk, nincs fájdalmunk. Ezért mondom azt, ne féljetek túrót tenni a karácsonyi krémesbe, mert ott lesztek azután a kivételezettek között. Féltek a hízástól, mert túl soknak érzitek magatokat. Féltek a fogyástól, mert azután meg túl kevesek vagytok. Én azt mondom, se nem vagytok kevesek, se nem vagytok sokak, hanem a mennyeknek országában mindenkinek zsírja elég. És ott senki nem kopaszodik meg és mindenki eléri a hetes buszt.

Ne aggódjatok hát, hogy boldogok vagytok-e, hiszen ha nem tudjátok megvenni a kedveseteknek azt az ezüstgyűrűt, legfeljebb kicseréli a zárat és a szabad ég alatt fogtok aludni. De minek félni? Hiszen legfeljebb tüdőbajt kaptok az utcán, de a lelketek attól még megmarad. Ha lefagy a lábatok, attól még megtalálhatjátok a belső békéteket. Nem az a fontos, hogy ki vagy, hanem hogy hová mész. Ne törődj azzal, ha sehol nem fogadnak szívesen, hiszen a Teremtő Erőre mindig számíthatsz. Ő az, aki mindig szeret, bár jobb lenne, ha a rokonságodban is akadna ilyen. De a tudat kitágítja a határaidat, az univerzumtól pedig megrendelheted azt az Armani öltönyt, ami megvalósítja terveidet. Legfeljebb nem kapod meg, de az azt jelenti, hogy más feladatot jelölt ki számodra a Teremtő Erő. Hogy mit? Na ezen kell gondolkodnod egész hátralévő életeden keresztül. Eddig lusta voltál ezen agyalni, de most már van célod. Eddig azért nem értél célt, mert lusta voltál. Pedig már nincs sok időd, hamarosan eljön a z- korszak, ami a kétkedőket őrli be először a Teremtő Erő pizzájába.

Bizony, bizony én mondom ezt nektek, Oravecz „tiszteldavaginámat” Nóra. Ha nem tartod be, amit mondok, rád szakad az egész női kvóta!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr537249983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása