Hogyan találjuk meg életünk vibrátorát?
2016. április 19. írta: farappa

Hogyan találjuk meg életünk vibrátorát?

Kiskapitalista kalauz / szócikkek

'O', mint Orgazmus

 

 

 

Pornólapjainkat rakosgatjuk össze-vissza, mint valami modern kirakósjátékot, de már untat. Beiratkozunk Elisabeth ismerkedőklubjába, lepattant vasutasokkal és kalauznőkkel ismerkedünk, időnként nemet váltunk. Chippendale fiúkkal hergelődünk.

Elfoglaltak vagyunk, így a hogyan kérdésére nehezen találjuk a nyugtatót. Valószínű, hogy az összhatásban búvik meg a lényeg. A felsoroltak együtt, és még egy gyakorlati tanács magazinunktól az egyik legfontosabb hogyanról:

Hogyan találjuk  meg életünk  vibrátorát?

 

1. Még a boltban próbáld ki az elemet. Ha a vibrátornak olyan a hangja, mint egy kis méretű repülőé, és társbérletben laksz, válassz diszkrétebb modellt.

 

2. Próbáld ki az orrod hegyén. (Ez a test legérzékenyebb pontja.) Ha tüsszenteni támad kedved tőle, biztos lehetsz benne, hogy jól választottál.

 

3. Keresd a legújabb mikrocsipes modellt. Régimódi rokonaival szemben ez tovább tart, és van benne egy kis égő, amely felmelegíti.

 

4. A lágy műanyagból készült és síkosított vibrátor általában csendesebb, melegebb és kíméletesebb, mint a durvább küllemű, bár vannak nők, akik ezt ragacsosnak tartják.

 

/Forrás: a C. magazin 1999-es évkörű hiányos iratai./

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr348629554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása