Freud papa sírva jegyzetelne
2016. február 23. írta: farappa

Freud papa sírva jegyzetelne

oldal.JPG

 

Kiskapitalista kalauz / szócikkek

 

'D', mint Disznóságok:

 

 

Elöljáróban: elnézést kérek a disznóktól. Ezek emberi dolgok. A sertés nem ilyen.

A cuccból is "kifolyólag" (lásd c-nél) elég jól megy a szexipar. A lapok fogynak. A videokabinoknál sorszámot osztanak. A telefonvonalak minden mennyiségben rendelkezésre állnak. Két oldal hirdetés tanúskodik konszolidált vágyainkról az Expresszben. A vigalmi negyedek virágoznak. Az utak virágai minden kilométerkőnél. (Virágozzék minden virág!) Már az Interneten is vigéckednek.

"Úgy száz-kétszázezer nőnek adunk kenyeret." –büszkélkedik a főstrici. Fájdalom: konzervatív kormány alatt nem lehetett pornócsatornát honosítani. Pedig az az igazi, bevinni az üzletet az otthonokba. Hogy fel se kelljen kelnie a fotelből, testközelből, live.

Néha nem elég a felhozatal. Rabolni kell a nőt, mint a rómaiak Ma a nő nem szabin, hanem szabolcs(i). Borsodi válságkörzet szintén előnyben. A rendőrség nem tud semmit.

Tizenkilenc éves pályakezdők... Domina szigorlatai... Sportos szexnagyi... Borotvált diáklányok... Popószexmánia Judittal... Natúr francia végig... Bizarr variációk Ritánál... Budapest legnagyobb álló keblei... Tízért mindenem!

Freud papa sírva jegyzetelne.

A bejegyzés trackback címe:

https://b-irodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr438405738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása